Tranquil and very private, this four bedroom, two bathroom home is hidden away from the road, and overlooks the Gooseberry Hill National Park Crown Reserve that will never be built out. Designed by Julius Elischer in 1975, this brick home is surrounded by a mature garden providing welcome shade in summer and privacy all year round.

On a 2,083m2 block, the house has generous living spaces, northern orientation, an office, a large workshop, a courtyard, a separate studio, a carport and a storeroom, offering many spaces to entertain in, work from home or pursue your creative interests.

With a mid-century Mediterranean aesthetic, the house is full of character, retaining the original timeless and tasteful decor choices, including timber kitchen cabinets and open shelves. The house has an open plan living with a kitchen and pantry, a dining area and two distinct living spaces that lead to the north facing garden and the national park. Both living areas are served by a Norwegian Jotul wood burning stove that augments the gas heating in winter. Evaporative ducted air conditioning ensures comfort throughout summer. A shady, sun dappled courtyard and a veranda provide just two of many spaces to lie back and relax in. All four bedrooms have built in wardrobes and one of the two bathrooms is generously large with a bathtub.

The south side of the house provides plenty of room for additional citrus trees and for a gardener to re-establish the vegetable garden – in between the loquat and mulberry trees. The greenhouse awaits you!

Within the Gooseberry Hill Primary School catchment area, the nearby National Park offers safe acres for children to explore and many nature paths for active adults to work on their fitness. The bush tracks connecting to the famous zig zag railway line and beyond are made for a mountain-biking family. Bus stops nearby ensure an easy journey to school or commute for working parents.

Summary of features:
• 4 bedrooms all with BIR
• 2 Bathrooms one with bath
• Open-plan family/meals/ kitchen area
• Study / Office
• Separate living area
• Lots of character
• Evaporative ducted air conditioning
• Norwegian Jotul wood burning stove
• Laundry / Studio
• Workshop
• Courtyard
• Veranda
• Storeroom
• Carport
• Fruit trees
• 2083sqm block that overlooks Gooseberry Hill National Park
• Brick & tile home designed by Julius Elischer in 1975
• Private
• In the Gooseberry Hill Primary School catchment area

Open House

DateTimeRSVP

Location